default_header-3

2015 > 04

I kvällens avsnitt av Gladiatorerna bjuds det på double trouble i attackbollen av Bullet & Arrow!!
Detta får ni inte missa!! 20.00 på tv4.
Befinner mig just nu i Luleå för att hålla en workshop i styrka i morgon, med fokus på att förbättra tekniken i böj, bänk, mark och chins.
Men jag är även här för att träffa en av mina allra bästa vänner Helena och hennes sambo Marcus. Så himla mysigt!! <3
Vi ses om ett par timmar i rutan ;)

Läs hela inlägget »

Hej!
Semifinal i Gladiatorerna ikväll!!! Och det märks... Kan vara ett av de tuffaste avsnitten någonsin!!!
Så missa inte detta!!! I kväll kommer det smälla på riktigt!!

Läs hela inlägget »

I morgon bär det av mot Falun för att gästa MK open under lördagen. Jag kommer bl.a. att stå i montern för styrkelyft.... såklart ;)

Ska bli riktigt roligt!! Hoppas vi ses där!! :)

Läs hela inlägget »

Idag blev det ett gästspel i Sveriges Yngsta Mästerkock.
Så otroligt imponerad av dessa barn!! Jag som knappt kan tillaga en kycklingfilé... Och där står dem som världens grymmaste mini-kockar och svischar ihop efterrätter och läskande hamburgare! Sjukt duktiga!!
Även om han inte ville, så bar vi ut honom.... Mannen, myten legenden... Leif Mannerström.
Vi ses i rutan igen på lördag! :)
/J

Läs hela inlägget »

Hej!
Tänkte att jag ville skriva några rader om Hanifs grymma förändring, då jag fick väldigt stort gensvar och förfrågningar om kostupplägg osv på mail...
Att göra det som Hanif gjorde krävs sin man!

Han gick ner 17 kg på 15 veckor!!! Kom i sin livs form och debuterade i Men's Physique på tävlingen Malmö Grand Prix nu i helgen!!
Inte nog med det, av 17 st, tog han sig till FINAL, i sin allra första tävling!! STORT GRATTIS HANIF!! MYCKET IMPONERANDE!!

Hans kost- eller träningsschema har absolut inga mirakelkurer men han hade en stark vilja och dedikation och följde mitt kost- och träningsschema till punkt och pricka!

Träning: högintensiv- varvat med lågintensiv konditionsträning på morgonen plus styrketräning på kvällen.

Kost: ett strikt dietupplägg utan några konstigheter, baserat på enkla livsmedel som: havgregryn, ägg, kvarg, kyckling, potatis, lax, grönsaker etc...

Om du inte är under någon tidspress, dvs om du inte ska toppa formen till någon specifik tävling utan "bara" vill komma i form, finns det lite olika vägar att gå...
Vill du försöka behålla/skapa en hälsosam livsstil och ha en en kropp som året runt är välmående och välsvarvad, då skulle jag satsa på en mer långsiktig förändring, vilket då innebär en långsammare viktnedgång.

Du som vill toppa "beach-formen" , får vara beredd på en något tuffare ansträningning, liknande Hanifs och får även räkna med att lägga på dig något/några kilon efter din tänkta "beach-toppning".

ALLT är möjligt och ALLA kan få en kropp de drömmer om, frågan är bara hur mycket tid du vill/hinner lägga ner samt hur du tänker kring en mer långsiktig och långvarig viktnedgång eller mer att peaka formen för något speciellt, ex en tävling.

Tänkvärt innan du ger dig i kast med en diet eller livsstilsförändring!

/Jenny

Läs hela inlägget »

Nu är satsningen mot VM i full rullning...
Dagens submax böj slutade på 140 kg följt av 5x5 @110-115 kg.
Dagens mark slutade på en submax etta på 155 kg följt av 5x5 @125-127,5 kg. Booom!!
/J

Läs hela inlägget »