default_header-3

Personlig träning

Prislista 2024
(I priset ingår inträde, du behöver alltså inte vara medlem på gymmet)


Ett PT-pass, 999 kr för en timme
3-paket, 950 kr/timme
5-paket, 925 kr/timme
10-paket, 900 kr/timme
25-paket, pris 850 kr/timme
50-paket, pris 825 kr/timme


Vill du Komma igång med träningen, få in en rutin och ett bra upplägg på din träning eller kost? Jag kan hjälpa dig att nå dina mål, stora som små! Jag älskar att se andra människor lyckas, utvecklas och nå sina måll! Den lyckan som man får uppleva som Personlig Tränare, när någon uppnår sitt mål, är en stor anledning till varför jag jobbar som PT. 

Vem vill inte lära sig lyfta tungt och skadefritt?
Vill du lära dig grunderna i ryck (snatch) och stöt (clean and jerk) eller slipa din teknik i dem klassika tre: knäböj, bänkpress och marklyft, kan jag hjälpa dig. Att lyfta med rätt teknik bidrar både till tyngre lyft och en mer hel och friskare kropp. För att kunna utvecklas måste du träna enligt dina förutsättningar där kost, sömn och rätt mängd träning är nyckelbyggstenarna i din framgång.

Läs nedan om mina olika paket:

Bli STARK på riktigt!

Lär dig grunderna i baslyften; knäböj, bänkpress/press och marklyft. Att lära sig tekniken och grunden i lyftningen är A och O för både muskeltillväxt och styrka. Boka in 5 tillfällen för 4250 kr
 

Lär dig grunderna i lyftning

Ryck/snatch och stöt/clean and jerk har blivit så populärt i.o.m crossfiten. Två roliga men också väldigt svåra lyft teknikst sätt. För att komma vidare och utvecklas måste du behärska grunderna inom dessa lyft. Det spelar ingen roll hur stark du är om du inte har tekniken. Lär grunderna i ryck och stöt samt vilka grav som ställs på dig och din kropp när det gäller rörlighet. Boka in 5 tillfällen för 4250kr.
 

Kom i form till sommaren & behåll den...

Sluta att fundera, börja redan idag att ta tag i både din kost och träning! Kom i din livs bästa form nu till sommaren, men det bästa av allt, beåhåll denna livsstil med ett skäddarsytt kost- och träningsprogram samt 3 PT-timmar för att komma igång för endast 5500 kr.